Meet The Team

Alles begint met de ademhaling

Onze Missie

Onze missie als BreathEnergy is om mensen te helpen hun ademhaling te ontdekken als een krachtige tool voor groei, genezing en transformatie, met behulp van de Wim Hof Methode en andere vormen van ademwerk. Wij geloven in het belang van een diepere verbinding met jezelf, met anderen en de wereld om je heen. Wij zijn er om mensen te helpen deze verbinding te vinden en te versterken.

BreathEnergy is opgericht door Hiske, een ervaren Wim Hof Methode Instructeur en ademcoach.  Haar eigen ontdekkingstocht bracht haar terug bij zichzelf en inspireerde haar om anderen te begeleiden op hun eigen pad naar innerlijke kracht en balans.

Als je net als Hiske nieuwsgierig bent en alles wilt onderzoeken en beleven, dan weet je dat het leven gepaard gaat met successen en tegenvallers die leiden tot persoonlijke groei. Hiske staat midden in het leven en is vastberaden, voor haar is geen zee te diep en geen berg te hoog. Op haar 18e vertrok ze naar het buitenland om de wereld te ontdekken en door verschillende culturen te ervaren heeft ze zichzelf beter leren kennen.

Maar ook Hiske is niet ongeschonden door het leven gegaan. Tegenslagen horen erbij en kunnen een waardevolle les zijn. Het probleem is dat je die les niet altijd ziet als je midden in de pijn van traumatische ervaringen zit. Zo was het bij haar ook: ze wilde niet naar die pijn kijken en koos ervoor om keihard aan een succesvolle carrière in het bedrijfsleven te werken. Het voedde haar ego, maar het was funest voor haar passie en welzijn. Ze luisterde niet meer naar haar gevoel en negeerde alle intuïtieve alarmbellen. Het resultaat was een burn-out.

Toch was die burn-out de wake-up call die Hiske nodig had om haar leven een andere wending te geven. Ze begon opnieuw te luisteren naar haar intuïtie en haar gevoel. Ze stelde zichzelf open voor nieuwe mogelijkheden en ontdekte haar passie voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Zo kwam ze in aanraking met de Wim Hof methode en vond ze een enorme kracht in zichzelf. Ademwerk bracht haar terug naar zichzelf en haar gevoel, het werd een prachtige ontdekkingsreis naar haar eigen zelf.

Hiske heeft inmiddels al honderden mensen begeleid op hun reis naar zichzelf. Ze heeft hiervoor BreathEnergy opgericht, waarin ze haar passie voor persoonlijke groei en ontwikkeling kan delen met anderen. Door middel van ademwerk, de Wim Hof Methode, Human Design en persoonlijke coaching helpt ze mensen om terug te keren naar hun eigen gevoel en intuïtie. Ze laat hen zien hoe krachtig het kan zijn om te luisteren naar jezelf en je eigen gevoel.

Dit doet ze niet alleen. BreathEnergy bestaat uit een team van liefdevolle ademcoaches en spaceholders.

Maak kennis met de rest van het team:

Even voorstellen..

ESTHER STORK – Ademcoach

Maak kennis met Esther Stork, een ademcoach en spaceholder die haar passie heeft gevonden in de wondere wereld van de Wim Hof Methode en ademwerk. Naast haar werk als kunstenaar en bij een verzekeringsmaatschappij, begeleidt Esther mensen op hun ademreis met veel liefde, toewijding en authenticiteit.

Met haar achtergrond als kunstenaar gebruikt Esther haar creatieve kant om ademsessies te begeleiden.

Esther staat bekend om haar positieve, menselijke en liefdevolle aanpak. Deelnemers in onze workshops voelen zich direct op hun gemak bij haar en ervaren haar als veilig, magisch, verbindend en zorgzaam. Tijdens de ademreis creëert Esther een vertrouwde omgeving waarin je jezelf kunt zijn en thuis kunt komen bij jezelf.

Ze begeleidt mensen zonder oordeel en creëert een veilige omgeving waarin je jezelf kunt zijn. Ze is erg zorgzaam en geduldig en zet zich volledig in voor haar cliënten.

Ademwerk kan helpen om emotionele blokkades los te laten, innerlijke rust te vinden en meer in contact te komen met je eigen gevoelens en behoeften. Esther gelooft dat iedereen de kracht heeft om te helen en te groeien en begeleidt haar cliënten met compassie en geduld.

Esther Posthuma – Spaceholder

Natuurlijke intuïtie en nuchtere begeleiding zijn de krachtige eigenschappen van Esther als ademwerk spaceholder. Met haar aanstekelijke humor en veilige sfeer zorgt ze ervoor dat deelnemers zich op hun gemak voelen tijdens hun ademreis. Esther biedt ondersteuning en ruimte aan deelnemers om op hun eigen tempo hun ademwerk te ervaren en diep te ontspannen.

Haar doel is om deelnemers te laten voelen dat ze veilig zijn en weerstand kunnen overwinnen door middel van vertrouwen. Door minimale woorden te gebruiken en aanwezig te zijn zonder oordeel, kunnen deelnemers zich comfortabel en veilig openstellen voor hun eigen proces en uit hun hoofd naar hun lichaam gaan.

Ademwerk is een krachtige tool die diep kan doordringen in ons lichaam en ons kan helpen om vastzittende emoties en spanningen los te laten. Voor Esther is ademwerk een ervaring van totale ontspanning en ontlading, waardoor ze zich krachtiger voelt en uit haar hoofd kan stappen. Als spaceholder biedt ze de ruimte en ondersteuning die nodig zijn voor deelnemers om de diepe voordelen van ademwerk te ervaren en te groeien en transformeren.

Kies voor een ademsessie bij BreathEnergy als je op zoek bent naar een unieke en helende ervaring, waarin je je veilig voelt en kunt groeien en transformeren door middel van ademwerk.
Laat Esther haar natuurlijke intuïtie en kwaliteiten als spaceholder je begeleiden op je ademreis en ontdek de diepe voordelen ademwerk.