Awakening Authenticity

Beyond
Breathwork

Beyond Breathwork: Awakening Authenticity. Neem in 12 weken de Regie over je Leven 

Ga mee op een transformerende 12-weekse reis met Beyond Breathwork: Awakening Authenticity en breek door oude patronen heen, schrijf nieuwe verhalen en neem de regie over je leven. Welkom bij Beyond Breathwork: Awakening Authenticity, een baanbrekend 12-weeks programma dat ademwerk, zelfbewustzijn en persoonlijke transformatie samenbrengt. Met drie live sessies en zes uitgebreide modules, bieden wij een diepgaand pad aan naar persoonlijke meesterschap en zelfontdekking, waardoor je de volledige controle over je leven terugneemt.

Een Uniek Programma Ontworpen voor Verandering
Ons programma onderscheidt zich door de focus op de integratie van onderbewuste inzichten met bewuste actie. Dit stelt je in staat om belemmerende patronen te doorbreken, nieuwe verhalen voor jezelf te creëren, en een authentiek leven te leiden volgens jouw voorwaarden.

Programma Highlights

  • Module 1 tot 6: Elke module is zorgvuldig ontworpen om je te begeleiden bij het verkennen van verschillende aspecten van jezelf en je ademwerk, van het leren over het zenuwstelsel tot het creëren van nieuwe levensverhalen.
  • Live Sessies: Ervaar de kracht van ademwerk in een groepsdynamiek, wat een unieke energie en steun biedt voor je persoonlijke reis.
  • Gedetailleerde Verkenning: Leer over Verbonden ademwerk, het zenuwstelsel, Trauma, Somatics, en andere krachtige tools die de weg vrijmaken voor een dieper zelfinzicht en persoonlijke groei.
  • Praktische Integratie: Neem wat je leert en pas het toe in je dagelijks leven met integratieopdrachten die je verzekeren van echte verandering.


 

Word de Regisseur van Je Eigen Leven

Beyond Breathwork: Awakening Authenticity is meer dan alleen een programma – het is een investering in jezelf.
Gedurende twaalf weken zul je leren hoe je door ademwerk en zelfonderzoek de fundamenten van je bestaan kunt herdefiniëren.